For en gledelig overraskelse

Men et lyspunkt vil jeg holde frem. Vi har en åpning som funker. Det er da noe, selv om 15 sekunder ikke er nok til å fylle en hel dans.

Men vi gir ikke opp!
Jeg var så innstilt på å møte i danseduellen. Gledet meg faktisk litt til å danse om igjen med Olga. Hun er en strålende dansepartner og en eksotisk “sigøyner”. Skuldrene var lave – i motsetning til forrige uke. Dette er gøy. Jeg merker jeg like å danse. Men så er det så utrolig mange flinke deltagere i år, derfor var forventningene lave.

PasoDobleMen så kommer meldingen om at vi er gått direkte videre til neste runde!!! Fantastisk!

Det eneste skår i gleden er at skjønne og snille Rachel måtte forlate oss. Vi er blitt en vennegjeng og da er det alltid trist når noen forsvinner. Vi kommer til å savne den flotte jenten med det gode smilet.

I dag er det søndag og Olga har sagt at dersom jeg trodde at forrige uke var tøff, er det bare blåbær mot det som jeg vil oppleve denne uken. Vi skal danse TANGO! Og i likhet med de andre dansene har jeg aldri danset tango i mitt liv. Min danseerfaring er lik null, så dette blir et nytt land å erobre. Men med Olga som lærer er det en mulighet for at det kan gå bra.

Ellers er jeg både ydmyk og takknemlig for all den støtten Olga og jeg har fått. Vi må ha fått enormt med seer-stemmer for å kompensere for dommernes mer “moderate” karakterer. Takk igjen!