Skal vi danse

Skal_vi_danse1Dette er nok det største spranget ut i det ukjente jeg har gjort – i allefall innen show og underholdning. Som regel nøyer jeg meg med ting jeg kan og har kontroll over. Det er også grunnen til at jeg har holdt fast på 50 og 60-tallsmusikken i alle år. Den har jeg under huden.

Det kan jeg ikke si at jeg har med selskapsdans!!

Jeg har riktignok SPILT til dans, men det er nok en annen idrett. Men, Tor Endresen – som har vært med på dette før – var ganske overbevisende i sine argumenter. «Dette MÅ du bare få med deg. Det er noe av det hyggeligste jeg har vært med på.» sa Tor, som vant quickstepkonkurransen da han deltok for noen år siden. Det er ikke lett å leve opp til en slik prestasjon. Men jeg skal forsøke.
Nå er det 50 timer med trening før premieren den 10. september. Ønsk meg lykke til. Jeg har på følelsen av at jeg kommer til å trenge det.

Alle pressehenvendelser angående «Skal vi danse» stiles til Unn-Grethe Berge. Tlf.: 924 03 867.
E-post: unn-grethe.berge@tv2.no

Hilsen Rune